Efter en lang god sommer og sensommer, er det nu blevet tid til vinterens kolde vinde. En tid, hvor haven ligger hen og på mange måder er overladt til sig selv inden forårs energien igen begynder at sprudle sin glans over vores haver.

I haven i det Vestjyske, er der sket en del i åres løb… der var også lige fra årets start mange ideer, ønsker & drømme, som jeg meget gerne ville have indfriet i den nye havesæson. På mange måder elsker jeg også denne tid, hvor man godt kan smække bene op og snuppe en varm cafe latte indenfor i varmen og tillade sig selv at summe over den havesæson man netop er ved at lukke ned.

Billederne fra Åben have 2016

img_3135  img_3130

Og jeg har endnu ikke oplevet en sæson, hvor alle mine ideer, planer & drømme, er udført til fulde perfektion, heller ikke selvom jeg har en grøn baggrund i forhold til uddannelse. Når man dyrker have,  skal man huske på at det er levende planter man arbejder med og noget lykkes i menes andet ikke gik helt efter planen og bare generelt skal man huske at kunne sige “pyt”  også til ting med ikke helt nåede, dette er en ting jeg i denne har måtte øve mig meget på….

Lidt af det vi lavede i år og tak til min dejlige familie!

img_3156  IMG_3111

Da jeg denne sæson har haft meget travlt, til dels fordi jeg i starten af året fik nyt arbejde, som jeg er rigtigt glad for! Men det har også betydet at alt det jeg havde planlagt til denne sæson, hvilket var pænt meget og mere end jeg nogensinde har gjort ko lidt under pres.

Stemningsbillede fra haven, samt et billede, hvor der blev leget med kameraet og lys indfald

Kopi til planteside  IMG_3654

Så derfor har jeg måske ekstra brug for eftertænksomheden i denne tid og selvfølgelig stopper jeg jo ikke med at ligge planer & drømme videre med mine grønne tanker. Jeg har altid sagt, “hvis man ikke må drømme, hvad må man så…”