Kender i det… det var slet ikke mening… Skulle bare hente et par rundstykker og så skete der lige noget andet også… Der stod planter og de ikke bare kaldte, men skreg på mig… Ved ikke helt om det bare er fordi det endelig er blevet forår, men jeg blev svag.

Men med mig hjem kom disse tre smukke dronninger…   alias den klassiske Paeonia lac. ‘Shirley Temple’ – Perfekt til mit romantiske bed.

Paeonia lac. ‘Shirley Temple’ 1

Paeonia lac. ‘Shirley Temple’

Og for det ikke skulle være nok “faldt” jeg lige over et blad, som jeg normalt ikke læser, da jeg ikke synes der er nok “havelir” i det. Men i dette nummer af bladet, for det topkarakter! Det er Livstils magasinet, Jeanne d’ Arc Living. Se bare engang her… Siderne omhandler “Vildebede” med forskellige stauder lige fra valmuer til ærteblomster. Der er en del flere sider end dem jeg har taget her.

foto 3 (6)  foto 1 (5) foto 2 (4)  foto 5 (4)

Men alt i alt blev det et par gode rundstykker der blev nydt i fulde drag med skøn inspiration ved hånden…

foto 5 (3)