Mød Carina Bruun

Min vej til have

Lige så længe jeg kan huske har jeg været interesseret i have. Jeg kan huske at min mormor også dyrke meget have og var en ivrig så dame i foråret, både blomster og til køkkenhave, blev sat i gang. Vores have fra min barndom var også en større have, hvor jeg allerede i mine folkeskoleår slog min løs.

Da jeg selv blev hus ejer, skulle vi lave en del renovering i huset inden vi flyttede ind, men det betyd ikke noget for jeg gik bare i haven i mens. Siden har haven, år for år udviklet sig. Nogle år er der sket meget andre stort set ingen ting. Da der i mellemtiden også er kommet 3 fantastiske børn til. Hvilket også har været med til at betyde, at jeg har måtte lære at vælge mine kampe i haven. Dette princip holder jeg stadigvæk have efter, for man kan ikke nå det hele og bare fordi jeg ikke kan det hele, vil jeg ikke undvære min have og glæden ved at møde andre grønne mennesker til eks. Åbenhaven i haven.

Glad for grønne projekter

Jeg elsker at have mange bolde i luften, dog er det ikke altid jeg griber dem alle.  Jeg er inden for  de seneste år begyndt, at arbejde mere for det jeg tror på og har god mavefornemmelse for. Jeg kaster mig gerne ud i flere projekter i vores have, uden at jeg altid har en færdigplan. Jeg gør tit ting når jeg har tid og ikke altid hvornår der står i diverse havebøger man bør gøre det. Sådan er mit haveliv ofte, selv som faglært gartner bryder jeg den oplagte køreplan. Men med børn og meget sport på programmet, må jeg handle når min tid er til det.

Ny viden har alle godt af

Oplevelser og nye grønne ideer, elsker jeg! Det føre altid noget med sig, som man kan putte i rygsækken. Det kan være alt fra nye bekendtskaber, samarbejde og muligheder. Jeg er altid åben for nye eventyre.

Derfor kaster jeg mig også ud i freelance opgaver, dette kan både være grønne artikler, boganmeldelser, en fælles køkkenhave osv.  Seneste år har jeg kastet mig selv i centrum, da jeg også designer haver og rådgiver omkring haver. Den nyeste gren er foredrag og kursuser. Jeg kan godt lide at formidle og have en dialog med andre grønne mennesker. Derfor kom denne blog også til i 2013, hvor jeg øver mig i formidling og leger med inspirerende have billeder.

Jeg søger også ny viden og ideer, ved at besøge andre private haver, haveshows både i DK og i udlandet. Ligesom jeg på frivilligbasis har været med i nogle projekter for grønne foreninger.  Da man ind imellem er nød til at give noget af sig selv for at få noget igen.

 

 

Mit navn er Carina Bruun. Jeg deler gerne min interesse for haven.

Ja, jeg er vild med haven og naturen. Derfor har jeg lavet bloggen, hvor jeg håber, at mange nyder godt af min interesse.