Nye mål i “Haven i det vestjyske”, jeg faldt nemlig over et projekt der bliver søsat netop lige nu. Så alle kan nå at være med…

Danmarks Naturfredningsforening og Landsforeningen Praktisk Økologi står bag initiativet Giftfri Have. Formålet er at motivere haveejerne til at droppe giften i haven og dermed spare grundvand, natur og mennesker for påvirkning fra 30 tons sprøjtegift om året.

Ikke fordi jeg siger man skal være hellig omkring alt, hvad man laver… men jeg synes alligevel noget af det giver stof til eftertanke. Jeg er dog altid med på at rykke min egen horisont inden for haveområdet og lære nye ting og lige som med så meget andet er der noget man kan bruge og andet man må lade ligge… Så derfor har jeg også valgt at melde mig til projektet og jeg glæder mig til at forbedre min have endnu mere.

Se evt. mere på linket http://giftfri-have.dk/ det kunne være det også var noget for dig/jer…