… og mange nye opdagelser at gå på…. Denne sæson bliver ingen undtagelse! Jeg delvis planlægger mine besøg men mange kommer også spontant alt efter, hvor man er henne i landet eller udlandet, for den sags skyld.

Og nu hvor vejret ikke helt vil lege med på ideen om forår i dag, så kan man da lige så godt planlægge dejlige havebesøg!

I år er der flere inspirations kilder på tapet, så som…

Tante Grøns have… – se flere informationer på linket. Billederne er fra sidste år da jeg besøgte haven. En fin have, i en engelsk cottage stil, smuk og charmerende!

http://tantegrønshave.dk/

IMG_4294  IMG_4307

Fru Pedersens Have… – se flere informationer på linket. Billederne har jeg lånt fra hendes blog.

Har fulgt hendes fine blog, det meste af sidste sæson og nu må jeg besøge haven. Og så er det rart, at der til en forandring ikke er sååå… langt, som til så mange andre besøgshaver. Og selv om haven ikke gik videre i “Danmarks skønnest have”, skal man ikke glemme at dette stadigvæk har krævet meget arbejde og kun få haver kommer igennem nåleøjet, som haven her.

Jeg er i hvert fald sikker på at man kan få noget med sig hjem, fra et besøg i haven!

http://frupedersenshave.blogspot.dk/

 

Chelsea Flower Show… i slutning af maj måned – Ihh… hvor jeg glæder mig, de er altid lige en haverive foran i England! Se flere informationer på linket og husk billetter skal købes inden showet, der er ikke billetsalg ved selve showet. Bare en lille detalje!

https://www.rhs.org.uk/shows-events/rhs-chelsea-flower-show/about-the-rhs-chelsea-flower-show

 

Og tror også der kommer et par besøg i Frankrig…

Så som Le Jardin Plum… følg linket http://www.lejardinplume.com/

Dette er en have der længe har stået på min ønskeseddel, glæder mig meget til et besøg.

Jardin Plume, France  The arbour and box 'table' in the Autumn garden at Jardin Plume

Og ikke langt fra denne have ligger Jardin d’Angelique, så den tror jeg da også jeg gerne vil snuppe med…

Linket er  http://www.gardenvisit.com/garden/jardins_angelique

Jardins d'Angelique, 2011

I Tyskland håber jeg der også kunne blive tid til at se den tyske planteskolemand Karl Foerster’s have i Potsdam-Bornim. Billeder fra haven kan ses ved at følge linket.

Flere informationer kan ses på http://www.gardenvisit.com/garden/karl-foerster_garten

Og mon ikke man på vej hjem kunne være heldig med et lille stop ved en planteskole… Det er altid meget interessant at besøge planteskoler i udlandet. Man oplever tit de har fokus på planter der måske ikke er så tilgængelige herhjemme.

God rejse til jer alle, jeg vil meget gerne høre om besøgte haver fra jer alle af, om det så er i denne sæson eller tidligere besøg…