Dette udtrykt er der nok mange af jer der kender og her på matriklen er det bare med at kridte skoene og handle når muligheden er for det…

Jeg har jo de sidste par dage arbejdet med det store “romantiske bed” som i alt består af 3 bede, men det er pt. kun den første del er ved at blive beplantet og anden del er der lige målt ud til og så var det mening at tredje del skulle komme til senere. (det er det “spørgsmål formet bed, på tegningen)

IMG_5394

Men da min bedre halvdel kom og sagde at det var et fint stykke arbejde, jeg havde lavet de sidste par dage… Dejligt med lidt anerkendelse! Men samtidig spurgte mig til, hvorfor jeg ikke bare havde målt ud og gjort klar til det sidste del af bedet, kiggede jeg lige en ekstra gang… Så i dag da vores lille Albert var kommet ud og sove i sin barnevogn, var jeg hurtigt ude og måle op og klar gøre til at den sidste del af bedet kan blive lavet! – for ja det er jo med, at smede imens jernet er varmt!

Jeg har brugt en laaang vandslange til at ramme bedet ind med samtidig med at jeg har målt bedet op, det er en utrolig nem måde og det giver en god fornemmelse af, hvordan bedet kommer til at se ud. Og vigtigst af alt det virker!

foto 3 (2)

Jeg kan næsten ikke få mine arme ned, det bliver super spændende og så er der jo ikke noget mere lækkert end at skulle i gang med at sammensætte bedet for alvor med planter… Den sidste del bedet kommer også til at rumme planter i de romantiske farver, som rosa til pink og helt over i det mørke violette, samt hvid. Da jeg også har en stærk forkærlighed for planter rødligt til mørkt løv, tror jeg da også der bliver plads til dette.

Planterne er stadigvæk stauder, prydgræsser, løgvækster og tror måske også jeg vil prøve og se om jeg kan flette et par Rhododendron af typen yakushimanum, som ikke bliver så voldsomme store.