Forår eller ej, jeg er meget sikker på der er mange der har det ligesom mig… Man trænger til at få jord under neglene igen! Jeg har allerede suppleret min frøbeholdning op til langt over max… Oven i det kom jeg så også lige til at købe “lidt” ekstra dahlia knolde, selv om det ser ud til dem har opbevaret henover vinteren overlever.

Ja, flere dahliaknolde skulle jeg faktisk slet ikke have haft… men det blev alligevel til 4 nye sorter til et foredrag i Havesleskabet. Og da jeg jo stadigvæk er lidt skadet, så køber jeg altid 3 knolde af hver slags. Det ser bare lyn hurtigt ud af mere i bedene og det kan jeg godt lide, flere planter betyder mindre ukrudt! Jeg er flere gang blevet spurgt om jeg har plads til dem og der kan jeg kun jeg JA og flere til… Jeg har lige forsøgt at tage et billede af dem jeg har suppleret med til haven.

Måske er der nogen af jer der kender sorterne fra jeres egen have?

IMG_4370   IMG_4376

IMG_4373   IMG_4375

Men skal jo også ydes noget inden man bare kan nyde og det handler alt sammen om planlægning! Jo mere man “gider” at få lavet her, hvor vejret måske stadigvæk ikke er særlig forårsagtigt jo mere kan man nyde… Og man vil hurtig opleve at det at være med i haven, er helt fantastisk! For når varmen kommer går det helt vanvittig hurtigt.

Så derfor er jeg allerede gået bare lidt i gang og selv de mindste ting kan være balsam for sjælen, når man er lige ved at gå op limning for at få fingrene i jorden igen. Så derfor tog jeg lige vores indkørsel under en kærlighånd.

IMG_4324   IMG_4325

Det er altid dejligt når man kan se der sker noget!

IMG_4329   IMG_4327