Er du også så småt i gang med at lukke din køkkenhave eller bare dit sortiment af krydderurter i haven ned for denne gang, så husk du stadigvæk kan nå at klippe af til vinterens madlavning…

Har du krydderurter der stadigvæk står og sprudler af energi, men om kort tid vil blive ramt af vinterens kulde… Så husk at bruge dem, jeg tørre både mine til senere brug og laver også gerne en lækker krydderurt smør, det er bare mums! Du kunne også kaste dig i lag med eddiker eller krydderurtesalt – alt sammen meget lækkert, måske jeg også skulle kaste mig ud i det, hvis tiden rækker til det…

Hvis man ikke lige har en tørremaskine, synes jeg  også det har fungeret fint for mig, at klippe krydderurterne af i kviste og hænge dem op til tørre helst et sted, hvor der er god ventilation og skygge. Hvis der er for meget sollys vil de vitaminer der er i bladene forsvinde, lige som de æteriske olier forsvinder ved omkring 40 gr.

IMG_2208  IMG_2207