På trods af at jeg ikke lige synes jeg har fundet min julestemning endnu, tog jeg i dag på en hyggelig tur med mine 3 dejlige børn til Holstebro. Der har hele weekenden været julehygge ved Keramikværkstedet ved Anni Arndal Jensen, med gløgg og julegodter . Og jeg kan kun sige, nu er jeg klar til at lave alle de sysler der skal til for at det kan blive jul…

IMG_5662  IMG_5656

IMG_5653  IMG_5650

Som det kan ses var der mange lækkerier, både julepynt, træ og keramikfade og selvfølgelig vaser, vaser & vaser og for en have og blomster elsker som mig er dette sted, det rene slaraffenland. Jeg var jo så heldig, at jeg lige inden weekenden vandt Keramikværkstedets konkurrence om et gavekort på 500 kr.  og jeg må sige der var virkelig mange gode kandidater til at få gavekort på gå ben…

IMG_5658  IMG_5655

IMG_5647  IMG_5651

Der var også en “lille” side gevinst i dag, der var nemlig en anden gæst og god ven af huset på besøg, som hurtigt kunne hjælpe julestemningen på geled Claus Dalby gæstede huset med sin julebog “Claus Dalby´s Jul” – og med sådan en bog er der basis for at kreativiteten kan få frit løb.

IMG_5661  IMG_5669

Et lille citat på en dør i huset, for mig til at tænke på mit eget fag, som jeg brænder så meget for. Glæden ved at se ting blive skabt “by hand”, ting som bliver unikke, ting som får et personligt touch. Det er på den samme måde jeg oplever glæden ved “skabe” i haven, arbejdet med at finde det rette sammenspil imellem planterne.

Min nye hjemkøbte vase fra Keramikværkstedet, er denne smukke, robuste vase, i en støvet grøn til venstre og til højre er det Kählers klassiske vase, den farvede glas hyacintvase kan jeg ikke lige huske, hvor er fra, men som i kan se er julen godt på vej til vores hjem

IMG_5646  IMG_5671

Ønsker man at besøge butikken ligger den i Holstebro på Sct. Jørgens Bakke 13, se evt. flere informationer på http://www.keramikvaerkstedet.dk/index.html eller følg med på facebook på https://www.facebook.com/Keramikvaerkstedet

Claus Dalby kan ligeledes følges på http://www.clausdalby.dk/ eller på facebook siden https://www.facebook.com/clausdalby.dk

Det kunne jo være at der skulle et par ønsker på ønskeseddelen til jul…

IMG_5652  IMG_5657

IMG_5649  IMG_5659

IMG_5665  IMG_5663