Du kan stadigvæk nå det, hvis du ikke er kommet i julehumør. Hvis du mangler noget inspiration til udsmykning ved din fordør. Så se med her…

Julekrukker

Du kan bruge mange planter til din juleudsmykning. Her har jeg brugt de smukke Paradise æbletræer af sorten ‘Laura’ dog er, hvilken sort du vælgere underordnet, der skal bare gerne være lidt æbler tilbage på træet.  Det er super nemt at lave og med lidt mos i krukker er man allerede godt på vej. Jeg har toppet krukker med en lille lyskæde i krukker, som bare ligger løs oven på mosen. De æbler der faldt af under transporten hjem fra planteskolen og under plantningen. Havde jeg glemt og brug, som udsmykning oven på mosen.

Det er første gang jeg bruger paradise æbletræer i krukker og til juleudsmykning, men efter at dømme ud fra resultat er jeg helt klart ikke færdig med denne kombination.

 

Æbler i træerne

Det er jul og man må gerne give den gas og i år har jeg faktisk givet den mere gas end jeg plejer! Men jeg elsker det, tiden skal bare også være til det. Jeg ville gerne have nået lidt mere, MEN stort men! Man skal huske at være glad for det man når og huske at nyde det.

Sammen med æblerne kan man også hænge indkøbte fedtkugler op til fuglene eller hvis du har mod på det kan du også selv lave dine fedtkugler til fuglene. Se med her, hvordan du laver mad til vinterhavens fugle

Hjemmelavet juletræer

Jeg har længe villet lave nogle juletræer til min udsmykning ved vores indgangsparti og i år skulle det være. I denne mørke tid kan man hurtigt skabe en stemning af jul, grønt og lys. Har du også brug for lidt ekstra, så er de utrolige nemme at lave.

Mindre udsmykninger

Jeg er normalt ikke den helt store tilhænger af for meget udsmykning. Men lidt må der gerne være også gerne mindre udsmykning der er med til at omfavne julens glæder. Jeg har brugt resterne af det grønt jeg brugte til mine træ, til at lave små udsmykninger ved huset.

 

Lidt flere stemningsbilleder fra jul i haven 2019