Kender i det, man har bare så mange ideer i hovedet der alle vil have lidt plads og rettigheder? Lige for tiden er jeg dybt inspireret af rigtig mange ting, hvilket gør jeg arbejder lidt over det hele og med mange ting på engang. Se med her, hvad der inspirer mig i mange retninger…

Messetid

I slutningen af januar var jeg et hurtigt smut i Herning til Formlands messen. En messe jeg tidligere har besøgt, men i har fik alle indtrykkene en helt anden betydning for mig. Jeg var så klar og inspireret til at indtage verden efter mit relative korte besøg på ca. 3-4 timer, hvor jeg også nåede at hører et par foredrag om blandt andet Sociale medier herunder Instagram og et om Trends 2020. Jeg har aldrig før oplevet, at jeg har følt mig SÅ inspireret efter et messe besøg.

 

 

 

Jeg tror det var alt fra farver til former, jeg lige pludselig kunne se mange ting i. Jeg valgte også at købe nogle bøger med hjem fra messen, da jeg gerne vil udvikle bloggen og mine andre baser på de sociale medier. Og drømmer videre om flere bøger, jeg så på messen. Følgende bøger herunder er bøger, jeg synes var interessante og temaerne er  alt fra plantebøger til bolig og mad.

 

 

 

 

 

Men dette er kun lige et lille udpluk af bøger der var at finde på messen…

Tørret blomster var også noget der fyldte meget på messen. Så måske er det godt jeg har glemt nogle af mine afklippede græsser fra haven af. Så måske skal der leges…

 

 

Da jeg i den seneste tid også har bragt en del tid i køkkenet, kunne jeg også nemt drømme om et ude køkken ud fra disse billeder… Hvad siger i?

 

Herunder finder er der andre billeder fra messen af…