Så er dagen kommet, årets definitive sidste havedag.I haven i det Vestjysk må jeg indrømme at der på det sidste har været lidt stille. Men det er bare stilhed før stormen…

Som om haveåret 2016 ikke har budt på mange oplevelser og projekter, det har på mange måder rummet så mange ting, at det har været langt over mine forventninger.

Men selvfølgelig ligger man i 2017 planlægningerne et ekstra lag på 😉  Som om man aldrig lære noget af sidste havesæson!

Lige nu er der både gang i frø og dahlia køb til den nye sæson, samt planlægning af have kursus i haven. Jeg var faktisk også blevet enig med mig selv om jeg ikke skulle holde åben have i år, men kan mærke at det alligevel rumler lidt i mit hoved, måske til en genovervejelse…    Hvem ved???

img_3135  geranium-devon-pride

img_2800  img_3064  img_3950