Frø og atter frø

Januar er herhjemme lig med frø og atter frø. Derfor er det også lige nu det er tid til at finde resterne af sidste års frø frem. Der er rarest at gøre lidt status over, hvad man har inden man åbner op for nette og alle fristelserne… for dem er der mange af, tro mig!

Glæden

Jeg ved ikke, hvad det er med frø? Men det skaber glæde for mig, at ligge et lille frø i jorden og så spirer der de fineste blomster frem. Blomster der skaber en glæde og tilfredsstillende følelser ved at skabe noget for andre og naturligvis også sig selv. I år er jeg også klar til at sætte min så glæde op i et højere gear. Mit nye have år kommer nemlig også til at indeholde et nyt køkkenhave areal, samt overvejer jeg at etablerer en skære have i år. Hvilket betyder der skal være lidt ekstra frø.

Så der er mange ting at for holde sig til. Tidligere har jeg sået en del blomster i mine store stauder bede og det har faktisk været det. Det vil jeg nu stadigvæk gøre og jeg forsætter i den højt elskede stil der er lidt “Vild med Vilje”… Dette vil sige det har en tone af naturlighed, men det bliver aldrig mere vildt end at jeg kan styre det. Pyha, sagde jeg virkelig lige det, håber jeg kan leve op til det… Besøg evt. have til POP UP ÅBEN HAVE, for at tjekke mig… Læs evt. mere her http://www.carinabruun.dk/aaben-have/

Jeg plejer at have mange valmuer, solsikker, stoltkavaler, skabiose og enkeblomst. De sidste par år har jeg ikke haft ærteblomster, men det skulle meget gerne vende tilbage til denne sæson. Jeg har ikke altid været helt heldige med dem, men i år er jeg har jeg bestemt at det lykkes!

Frø forhandler

Står dine frø køb også for døren lige nu, så giver jeg her nogle links til steder, hvor jeg før har handlet frø…

Danske sider

Albinus Frø – http://www.albinusfro.dk/shop/frontpage.html

Frøbutikken  – https://froebutikken.dk/

Engelske sider

Sarah Raven – https://www.sarahraven.com/

Nicky’s Nursery – https://www.nickys-nursery.co.uk/

Chiltern Seeds – https://www.chilternseeds.co.uk/

Der er naturligvis mange flere sider i  både Danmark og udlandet, hvor man kan blive fristet! Køber du frø et helt tredje sted og skal du dyrke noget sjovt eller spændende i år, så skriv gerne i kommentarfeltet. Det er ALTID sjovt at høre, hvad andre skal arbejde med i haven…