Foredrags emner

HAVEN I DET VESTJYSKE

Dette er min egen lille personlig drøm, jeg giver videre… Lige fra fiasko til mine succeser. Erfaring samlet over mine år med haveoplevelser. 

Jeg fortæller vidt og bredt og alt hvad vi har lavet i haven, samt om mange af de tænker og overvejelser der har været hen af vejen. Haven er både min og min families frirum men også i den grad min legeplads, det er her jeg for alvor afprøver mange af min grønne ideer.

 

 

 

 

 

 

STAUDER & PRYDGRÆSSER I HAVEN

Jeg kan ligeså godt sige det først som sidst, jeg er for fan af stauder og nok også lidt af en staudenørd…

Jeg kan bare ikke lade vær! De giver så meget til en have, at alle bør overveje dem. Dette område er et stort område og kan omhandle mange områder, som farver, kombinationer med andre planter, stauder til skygge, tørke, sol og krukkerne, bare for at nævne nogle af områderne. Lige siden min læretid som gartner, har jeg haft en stor interesse for dette område, som jeg meget gerne vil give videre.

 

 

 

 

 

NATURLIG HAVE

I den naturlige have er det ok at være lidt ‘Vild med Vilje’.

Man kan bløde sin have meget op med de rigtige planter, så det hele ikke ser så planlagt ud. Mange af de planter, der beriger denne type have trækker også Wildlife med sig ind i haven. Man kan nemt have en naturlighave, men med et kontrolleret look.

 

 

 

 

 

 

 

DIVERSITET I HAVEN 

At skabe en oase i haven med liv, kræver i virkeligheden ikke meget…

Dette område favner bredt, lige fra opbygning af have med elementer der får din have til at summe af liv, til de planter dyrene skal kunne leve af, for at blive i haven -og hvorfor ikke prøve at holde dem i have vinteren over ved at optimere din have med insekthoteller. Evt. lade et hjørne af haven passe sig selv og skabe en lille hær af små arbejdes hjælpere til sæsonens bestøvning og naturlig bekæmpelse af de dyr vi ikke er så glade for at have i vores haver.

 

 

 

 

DESIGN DIN HAVE TIL SUCCES

Find altid ud af hvad der er det vigtigste for dig, hvad skal din have kunne gøre for dig… 

Mange kender til de evige besøg på planteskoler, som oftest koster del penge. Og når man kommer hjem med de smukke planter blegner ideen fra planteskolen, de man ofte kommer til at impuls købe uden at have en overordnet plan for at det lykkes. Mange planter uden at tænke vigtige detaljer igennem først. Her bliver du klædt på til at designe din egen have.

 

 

 

 

Praktiske informationer

Mine foredrag kan omhandle mange forskellige område indenfor det grønne. Jeg bruger mange inspirerende billeder, det er min opfattelse at man husker bedre i billeder og gør også tit det nemmere at forstå. Jeg bruger oftest omkring ca. 1 til 1½ ved et foredrag, men da flere emner kan ligges sammen er det muligt at skræddersy et foredrag så det direkte passer til gruppen af modtager…

Priser

Et foredrag varer typisk omkring  1 – time koster 1.200 kr. inkl. moms, plus kørsel.
Skriv til mig på bloggen her eller pr. mail cba3011@gmail.com for at bestille et foredrag. Jeg bruger egen PC med power point ved mine foredrag.