Så er det nu forårs drømmene skal ligges i jorden! Og der er nok af salgssteder til at blive fristet, selv for de mest vedholdene havefolk.

Jeg har aldrig gjort meget i forårsløg, men sidste efterår besluttede jeg mig for at jeg ville prøve det an… og ja, jeg var solgt. Det var bestemt en succes. Så i år har jeg atter indkøbt tulipan, allium, krokusser, narcisser og kejserkrone. Så der bliver lidt at få lagt, men glæden er stor til foråret.

Forårs flor fra foråret 2019

Sidste år lagde jeg også synes jeg selv en del løg, kan dog godt se på diverse sociale medier at det måske ikke var så mange. Men så vidt jeg husker blev det da til over 200 løg der kom i jorden.

Billederne her er fra mit flammebed

   

Nye løg

Til denne her sæson har jeg så virkeligt givet den gas… og jeg er slet ikke færdig, sørgeligt for min pengepung, men fantastisk for mit humør! Der kommer som sagt både tulipaner, allium, krokus og narcissus. Så det bliver bestemt ikke at kedeligt efterår, det kommer til at kræve en del arbejde, men det betyder ikke noget når man elsker det! Men glæden kommer for alvor til foråret, når vi begynder at træde ud af de kolde, korte dage og den nøgen have, der bare ligger hen. Men langsom vågner op med et flor af fantastiske farver.

Løg fra Holland

Jeg har både købt løg i Holland og i Danmark. Og jeg er ikke helt færdig, da jeg også skal have forårsløg til mine krukker. Vi skal jo til foråret holde en vigtig dag her hjemme, da min datter skal konfirmeres. Så hun har selv bestemt hvilke farver hun gerne vil have i krukkerne. Så skal ud og have fat på flere bl.a. hvide og grønne tulipaner, plus det løse… Men det kender i jo…

Jeg har af flere omgang købt forårsløg og dahlia fra Farmer Gracy Flower Bulbs, du kan evt. se mere her https://www.farmergracy.co.uk/ 

Og jeg vil skynde mig at sige det IKKE er købt reklame eller noget andet fra firmaets side, blot en anbefaling fra min side af. Jeg har aldrig oplevet at kvaliteten er svigtet og der er altid god vejledning med fra dem af.

 

  

 

Løg fra Danmark

Udover Holland, har jeg naturligvis også suppleret mine løg fra butikker i Danmark. Og ligesom så mange andre haveglæde folk, kan jeg hellere ikke lade vær med at snuppe et par løgposer med når jeg handler ind.

Men jeg vil sige man skal være opmærksom på, hvad man putter i kurven. Der er indimellem noget forskel på, hvilken størrelse løgene har og kvaliteten af dem. Når jeg køber eksempelvis køber tulipanløg, vil jeg allerhelst have en løg størrelse på 12+. Da det er min overbevisning at de klare sig bedre end mindre løg. Ser du løg med det mindste råd/mug på, så lad vær med at lade dig friste. Det er spild af penge, arbejde og forventningsglæde. Da de højst sandsynlig ikke bliver til noget.

Jeg er blandet kommet til at købe, det du ser på billederne herunder.

   

Så har du endnu ikke fået købt nogle forårsløg til haven, så kan nemt nå det i nu… Du kan tage et smut på din lokale planteskole eller bare handle ind til aftensmaden, fristelserne er over det hele. Så pas på derude!