Så blev det tid til at besøge den Geografiske Have… og hvilket vejr vi havde, efter længere tid med dårligt halv koldt vejr, blev det over en nat sommerligt!

Denne gang tror jeg der var lige over 150 stande, fordelt ud i den smukke have og det er ikke kun danske stande men også plantefolk fra Sverige, Belgien, Tyskland og Holland har fundet vejen til Kolding.

Jeg faldt over denne fine bod, hvor Jannie H. Lomholt fra bloggen www.detajlerne.blogspot.com holdte til…

IMG_0687  IMG_0697

IMG_0696  IMG_0688

IMG_0690  IMG_0689

Fin ik`? I hvert fald med mange lækker ting og sager…!

Iris med hjem…

Tror ikke jeg var den eneste var faldt over nogle fine planter, som man måtte have med hjem! Jeg havde ikke en list med mig hjemme fra… Men det var ikke  noget problem at finde noget der skulle med hjem, nærmer det at begrænse sig.

Normalt er jeg ikke til iris, men faldt over disse ved pæon eksperten…

IMG_0692  IMG_0693

Først er det Iris germanica ‘Proud Tradition’, som er et miks imellem dyb lilla og sart blå til lilla og ved siden af er det Iris germanica ‘Sangria’. Så 4 styk Iris blev det til, så det er vel også at begrænse sig, ik`?

Og så skulle jeg ikke have tænkt over denne lækkerbisken af en Rhododendron ‘Polarnacht x Night Widow’, men det gjorte jeg så den smuttede lige foran næsen på min datter, der ellers rendte stafet ned efter den for mig… men en mand købte den lige foran næsen af hende… ØV!

IMG_0694

Her efter faldt min datter over denne smukke kjole fra Lin Christina Design se mere på denne facebook side https://www.facebook.com/pages/Lin-Christina-Design/175001269200994 Så tror heller jeg må få bestilt en til hende til vores sommerferie til Frankrig, håber det kan nås…

IMG_0698

Lidt flere stemningsbilleder fra dagen… Håber vi ses til høstmarkedet den 6. september 2015 også i Den Geografiske Have… Jeg bed mærke i at der var en del, der ikke var klar over at der også er høstmarked i september.

IMG_0704  IMG_0703

IMG_0701  IMG_0699

IMG_0686  IMG_0702