Dahlia i de romantiske farver

Så er der gang i mange af mine dahlia i haven, stort set alle i det nye romantiske bed blomster, se med her…

Dahlia 'Willowfield Mathew'Dahlia 'Willowfield Mathew' 2

Jeg sætter altid 3 knolde relativt tæt sammen, når jeg sætter mine dahlia på denne måde kommer det hurtigt til at se ud af noget. Her er det Jeg sætter altid 3 knolde af samme dahlia sammen så det Dahlia ‘Willowfield Mathew’, som er i haven på sit andet år.

Jeg har valgt at lave et stort bed der kun huser planter i de romantiske farver, som lyse rød, pink, violet og hvid. Bedet rummer også roser, buske og mange stauder. Men lige nu er det mine dahlia der er prinsesserne i bedet.

Dahlia 'Barbara' 3  Dahlia 'Edinburgh' 2  Dahlia 'Dagmar Castenskjold' 2

Disse skønheder er ‘Barbara’, den i midten har jeg ikke navn på og til sidst er det ‘Eveline’.

Dahlia i gule og orange toner

Mine bede er nogenlunde opdelt i farver, så der også gule og orange dahlia i haven

Dahlia ' Glory Van Hemstede'Dahlia ' Glory Van Hemstede' 2I det gule bed kan man finde den citrongule  Dahlia ‘ Glory Van Hemstede’, som også har selvskab af den lidt , mere mørke gule ‘Autay Chipper’.

Det er ikke kun de sart gule farver der er plads til, men også de flammende orange farver, for frit løb… Her det den meget intense Dahlia ‘Ariko Zsaza’

Dahlia 'Ariko Zsaza'  Dahlia 'Ariko Zsaza' 1  Dahlia 'Ariko Zsaza' 2

Der er også de mere sarte orange toner, som her ‘Hy Maize’ og ‘Nordvijks Glory’.

Dahlia 'Hy Maize' Dahlia 'Nordvijks Glory' 2