Haven i det Vestjyske

Jeg har valgt et helt andet koncept for åben have i 2020. Det kommer til at forgå på sådan en måde at jeg med langt korter varsel end normalt, vil reklamer her på siden, samt på min Facebook og Instagramside. Når jeg holder åben have. Dette betyder at jeg ikke på nuværende tidspunkt vil fast sætte om det kommer til at være forår, sommer eller en efterårs have, du vil få mulighed for at besøge.

Dog vil jeg garanterer dig at, der vil være noget at se på alt efter årstiden.

Åben have 2020

En have med et stort blomsterhav både for børn & voksende. Der er ca. 4.000 m² have på ca. 10.000 m² stor grund. Der er i haven fokus på diversitet & mangfoldighed.

 

     
PSST! – Der vil være farver at opleve haven uanset hvilken tid på året du besøger haven…

Praktiske informationer

Hvor ligger haven
Adresse: Kærbyvej 8, 6950 Ringkøbing

Åbningstider i haven
Vil komme som “POP UP” på min blog, Facebook og Instagramside.

Der kan muligvis også åbnes for haven en anden dag/aften, hvis man kommer som gruppe. Kontakt mig, hvis du er interesseret i dette.

 

Pris

Det har ALTID været gratis for børn at komme med til åben have og dette vil det også være til den kommende sæson, dog vil der kræves et mindre beløb for voksende for at besøge haven. Der kan betales med både kontanter & mobile Pay

Kontakt information
Mail: cba3011@gmail.com – Mobil: 2636 3011

 

Hvad kan du også i Haven i det Vestjyske

Der har tidligere været plantesalg, samt salg af andre haveting, i forbindelse med mine åben have arrangementer, dette kan jeg dog ikke på nuværende tidspunkt sige om vil ske til 2020 også. Skulle det komme vil der som altid være mulighed for at betale med kontanter & mobile Pay

 

Der kan ALTID købes kaffe/the og kage, så man ikke skal nyde haven på tom mave. Prisen plejer at være et mindre beløb.

 

Man må meget gerne tage madpakke med i haven. Der er borde/stole rundt i haven. Plus der vil være tæpper man kan tage med rundt i haven.

 

Dette kan du opleve i Haven i det Vestjyske

I Haven i Vestjyske, kan man opleve en have der er under opbygning, hvert år sker der nye ting i haven. Der er lagt vægt på at alle i husstanden skal kunne være i haven. Derfor skal der også være noget for mine 3 børn fra  3 til 11 år.  Vi bruger vores have meget og der skal gerne være noget i haven året rundt.

Der findes mange stauder, et årige blomster, prydgræsser, dahlia i haven. Udover dette findes der også roser & buske/træer. Der arbejdes hele tiden for at optimerer haven med henblik på at skabe diversitet i haven. Jeg planter tæt i haven for at skab et “hav” af blomster i mine bede, hvilket også er med til at fremme dyrelivet i haven. De seneste år er der kommet flere mindre taks hække til i haven, for at skabe rum i haven. Hvilket også er et godt modspil til den lidt mere frie beplantningsstil, jeg gerne bruger i haven lidt a la cottage garden.

Jeg arbejder meget med plantesammensætning i haven, både i forhold til blomsternes farver, samt planternes løv. Jeg finder det meget spændende at lege med planter på denne måde, hvilket også betyder at nogle planter godt kan holde flytte dag flere gange i haven.

I år skulle der også meget gerne være nye projekter i gang i haven… nogle lidt større end andre. Der skal bl.a. laves en ny køkkenhave del, formentligt med bærbuske, espalier med  frugttræer, samt højbede. Alt dette ligger lige pt. på tegnebrættet.

Hvis du sidder i en haveforening eller andet haverelateret selskab, som godt kunne tænke sig at komme forbi haven. Er i meget velkommen til, at kontakte mig.

     

Du vil komme til at opleve græsser og stauder flette sig ind i hinanden, som smukt og poetisk leger i vesten vinden