Jeg takker alle der i denne weekend har afsat tid af til at komme på besøg hos mig og min families have…Virkelig dejligt at se så mange komme til et kig og en god have snak!

Jeg må også sige at jeg først tænkte jeg gøre det aldrig igen, men nu her efter de to dage… Er jeg sikker på det har været en rigtig god oplevelse. Hvis du var forhindret denne weekend, kommer der jo også en weekend den 13-14 August, hvor jeg endnu holder åben have. Denne weekend, vil der også være åben i den lille gårdbutik med staudesalg, frø og andet havelir. Det koster stadigvæk 25 kr. pr. person og børn er gratis og så vil der være kaffe og et stykke kage pr. person.

Det var også meget dejligt, lørdag aften at åben min mail, for så at se at dejlige tilkendegivelser! Det er sådan noget der er med til at give en blod på tanden, både til at ville holde åben have, men også til at være kreativ og “lege” med ting og sager i sin have.

Nu er det blevet tid til et lille hvil og en kop kaffe og et stykke kage! Håber vi ses igen…

IMG_3132  IMG_3133

IMG_3134   IMG_3143  IMG_3139