Haven i det Vestjyske

En have med et stort blomsterhav både for børn & voksende. Der er ca. 4.000 m² have på ca. 10.000 m² stor grund. Der er i haven fokus på diversitet & mangfoldighed.

Praktiske informationer

Hvor ligger haven
Adresse: Kærbyvej 8, 6950 Ringkøbing

Åbningstider i haven
1. juli 2018 fra kl. 10 – 16
26. august 2018 fra kl. 10 – 16

Der kan muligvis også åbnes for haven en anden dag/aften, hvis man kommer som gruppe. Kontakt mig, hvis du er interesseret i dette.

Pris
35 Kr. – børn gratis. Der kan betales med kontanter & mobile Pay

Kontakt information
Mail: cba3011@gmail.com – Mobil: 2636 3011

Hvad kan du også i Haven i det Vestjyske

Der er plantesalg, samt salg af andre haveting. Der kan betales med kontanter & mobile Pay

Der kan købes kaffe/the og kage i haven. Pris 10 kr. for både en kop kaffe eller the og kage.

Man må meget gerne tage madpakke med i haven. Der er borde/stole rundt i haven. Plus der vil være tæpper man kan tage med rundt i haven.

Dette kan du opleve i Haven i det Vestjyske

I Haven i Vestjyske, kan man opleve en have der er under opbygning, hvert år sker der nye ting i haven. Der er lagt vægt på at alle i husstanden skal kunne være i haven. Derfor skal der også være noget for mine 3 børn fra 3 til 11 år. Vi bruger vores have meget og der skal gerne være noget i haven året rundt.

Der findes mange stauder, et årige blomster, prydgræsser, dahlia i haven. Udover dette findes der også roser & buske/træer. Der arbejdes hele tiden for at optimerer haven med henblik på at skabe diversitet i haven. Jeg planter tæt i haven for at skab et “hav” af blomster i mine bede, hvilket også er med til at fremme dyrelivet i haven. De seneste år er der kommet flere mindre taks hække til i haven, for at skabe rum i haven. Hvilket også er et godt modspil til den lidt mere frie beplantningsstil, jeg gerne bruger i haven lidt a la cottage garden.

Jeg arbejder meget med plantesammensætning i haven, både i forhold til blomsternes farver, samt planternes løv. Jeg finder det meget spændende at lege med planter på denne måde, hvilket også betyder at nogle planter godt kan holde flytte dag flere gange i haven.

I år skulle der også meget gerne nye projekter i gang i haven… nogle lidt større end andre. Der skal bl.a. laves en ny køkkenhave del, formentligt med bærbuske, espalier med frugttræer, samt højbede. Alt dette ligger lige pt. på tegnebrættet.

Hvis du sidder i en haveforening eller andet haverelateret selskab, som godt kunne tænke sig at komme forbi haven. Er i meget velkommen til, at kontakte mig.

IMG_3597_åben_have IMG_3600_åben_have IMG_3426_åben_have