UPS… så har jeg gjort det igen… igen… om lidt er min postkasse fuld af frø og atter frø, men også nye dahlia fra både Danmark og England. Ja, skulle der være fest kunne det lige så godt være en stor en af slagsen. Se, hvad der snart lander i min postkasse her…

Men vi er jo også lige trådt ind i en ny blomstrende havesæson, så du må gerne… gå af amok! Haven i det Vestjyskes stil forsætter i 2017, hvor den slap i 2016 med masser af stauder, prydgræsser, vildeblomster, gerne mange planter der tiltrækker små hjælper til haven.

Nye frø og knolde til haven 2017

Masser af skærmblomster kommer til at præge have, som Ammi visnaga, en helt vindunderlig skærmplante, som både kan fås i rosa og hvid. Jeg prøver også kræfter med Angelica gigas og jomfru i det grønne, som jeg ikke altid har været helt for heldig med…

I alt kommer der 30 nye frøsorter, hvis jeg lykkes med alt og dertil kommer dahliaerne… GLÆDER MIG FOR VILDT!

angelica-gigas-9381   800px-ammi_visnaga_289632722

Billederne er lånt fra nettet.

Der kommer igen i år mange valmuer, Scabiosa & dahlia. Jeg har allerede købt 4 nye sorter af dahliaer, så selvom jeg også gik af amok sidste år kommer der flere til. I slutningen af januar skal jeg til et arrangement, hvor dahliagård fra Viborg også kommer og fortæller om dahlia og sælger knolde. Så hvad skal det ikke ende med, jo det ved jeg faktisk godt, en perle af en have med masser af blomster!

500x550_crop_229302_1  500x550_crop_229296_1  500x550_crop_229299_1

Billederne er lånt fra nettet.